Persoonlijk

Psycholoog Corinne Wesselingh

Corinne Wesselingh

Ik ben een praktisch ingestelde, rustig luisterende en breed georiƫnteerde psycholoog.

Ik heb inmiddels meer dan 15 jaar een eigen praktijk, de eerste jaren in Utrecht en later in Bussum en Laren. Iedereen vanaf 18 jaar kan bij mij terecht. Ook jij bent van harte welkom.

Opleidingen en registraties

Na mijn opleiding psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen heb ik twee postdoctorale opleidingen gevolgd tot eerstelijnspsycholoog en GZ-psycholoog. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben, ben ik in 2001 begonnen met mijn eigen praktijk. Ik ben ingeschreven in het BIG-register en ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Online profielen

Ik sta vermeld op een aantal online verzamelsites:

> therapiepsycholoog.com
> relatietherapeuten.net
> therapeutvinden.com
> emdrtherapie.net

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Corinne Wesselingh

Neem contact op